onsdag 17. oktober 2018

Glassfiberstrie

Raskt, enkelt og billig. Lei av de gamle veggene og ønsker en fornying? Glassfiberstrie er et utmerket alternativ og passer. Skriv anmeldelse. Gir en sterk og holdbar overflate. Egner seg til alle tørre rom som krever høy vaskbarhet. Så har du glassfiberstrie eller på andre måter vegg med struktur, som du ønsker å slette ut, finnes det løsninger. Her er fire måter du kan gå. Hos MAXBO finner du glassfiberstrie som er lett å sette opp og lett å ferdigstille.


Kjøp på nett eller i butikk. Her kan du lese om hvordan du bruker de. Se vår guide til hvordan du igjen får flotte vegger uten å fjerne glassfiberstrien.


Her ser du hvordan man forvandler malt glassfiberstrie til vakre, slette vegger med Jotun Sparkel. Gode armerende egenskaper gir en slitesterk overflate. Dekker små ujevnheter i underlaget og er rask å. Men så en gang på slutten av 90-tallet var det brått slutt. Minimalismen begynte å spre om seg og plutselig skulle.


Jeg har nettopp tatt over en leilighet med lekker glassfiberstrie i alle rom, og har i flere uker lurt på hvordan jeg skulle bli kvitt den. Dette er en overmalbar glassfiberstrie. Legg i huskeliste.


Vi har et godt utvalg av strier for både soverom, stue og våtrom. DecoMax Lavstruktur er en glasfibervev for veggbekledning både har en estetisk og armerende funksjon. Den er ferdig grunnet gir derfor et optimalt underlag for. Wall-hess er en kvalitets-strie som gir veggene dine en meget robust og slitesterk overflate.


Skjuler småskader. Har du noen råd for hvordan man fjerner eller kamuflerer glassfiberstrie på veggene? Her har du ekspertens triks. Spar 30% i den billigste butikken.


Glassfiberstrie

Plankepriser hjelper deg å gjøre gode kjøp. Maler Helsparkle soverom (ca kvm.). Veggene har glassfiberstrie med fiskebeinsmønster. Siden dette er et rom som ikke er så mye i bruk, som primært skal brukes som gjesterom.


Impregnert spesialglassfiberstrie. Vi har erfaring med at det går an å fjerne strie som sitter.


Skal du legge tapet over en gammel glassfiberstrie ? For å unngå at fiskebensmønsteret blir synlig på den nytapetserte veggen, kan du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg