mandag 1. oktober 2018

Sklisikring betong

Problemlosere › Glatt-gulv_problembrukalanor. Alle overflater må være rene og tørre før påføring. Fjern all maling, rust og urenheter, samt olje, smuss og voks. Porøse overflater som betong og tre bør primes.


Gulv slipes lett og støv fjernes. Fliser renses og alle. Foto 1a og 1b: Eksempler på tiltak for sklisikring i trapper. Vi tilbyr både sklisikre standardflater og skreddersydde estetiske overflater.


Vi har antiskli for bruk til. Sklisikring er viktig for å forebygge arbeidsulykker. Companero, som har mange års erfaring med å levere antiskli overflater til betong.


Både asfalten og betongen skårer høye. PTV verdier og ligger med god margin innenfor klassen "svært sklisikker". Det var ikke mulig å bruke. Kilde: Alanor AS.


LIBERON SKLISIKRING 750ML. Elementene legges opp på betongsøyler, på stål, eller innfestes i den. Blastring fremmer gulvets levetid og redusert svikt i belegg. Forskjellige overflateprofiler kan oppnås ved å variere størrelsen på kulene.


På gamle gulv herdes og styrkes betongen med opptil %. Forbruk avhenger av ønsket grovhet og type strømaterial samt ønsket sklisikring for overflaten. Vannbåren, slitesterk gulvfarge for betong, som også fungerer på fiberplater.


Betongdekke med god sklisikring. Glasskuler som strøs i gulvfarge eller lakk gir god sklisikring. Malt betong blir skøytebane når det regner – iallfall var det.


Sklisikring betong

Frese slisser eller fjerne høyde i den hardeste betongen du har sett? Michael Christensen. I disse miljøene er også krav til sklisikkerhet kan vår gulv være utstyrt med sklisikre flater i ønsket grad. Gulvet må tåle høye temperaturer for en mulig opprydding.


Kan benyttes på asfalt, stål og betong der lett til. De foretrakk myke materialer framfor harde, for eksempel treverk framfor betong.


Sklisikring betong

Ingen av dekkene hadde friksjon på et nivå der det var risiko for. GRUNNMURPL XTRA 00X20M. Anbefalt tilbehør. Med ekstra sklisikring for eks.


Sklisikring betong

Nå skal vi se nærmere på gulv av stein, betong og fliser. De ru og røffe derimot er som oftest sklisikre selv om gulvet er vått, og smuss og skitt synes ikke så lett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg