mandag 8. oktober 2018

Glassplate

Glassplate

Kjøp grunnmodulen i tillegg for å bruke som bord. Glassplate i herdet, gjennomsiktig glass. Du må minimum ha en glassplate, og to stolper.


Trenger du en glassplate til andre formål skreddersyr vi speil, glass og glassplater på mål. Frostet glassplate for tilpassbart glassgjerde. Pynt opp altanen, verandaen og uteplassen med et unikt og justerbart glassgjerde fra Hard Head!


Delene er enkle. Herdet, klar glassplate i størrelsen 120x50cm og 4mm tykk. Skruer og plugger. GLASSPLATE til bord. Lages måltilpasset. HVILKET SOM HELST. Pris ferdig tilskåret. Festeskruer medfølger ikke. Glass har mange bruksområder i hjemmet. Med en glassplate kan man jo. Inklusive MVA leveringstid dager. Flat, klar glassplate med finslipt kant med mm hull. Med glassplate får du et helt blankt underlag som gir en glatt overflate på undersiden av dine prints.


Glassplate

Få å kunne se pris og lagerstatus på du velge butikk. Produktbeskrivelse. Lekker glassplate i 80cm lengde. Brukes sammen med veggholder i samme serie som kjøpes separat. Legg til i handleliste. Lett å holde ren. Herdet glassplate som beskytter mot fett og vannsprut. Leveres i fargene: Hvit, sort og klar. Personvekt med glassplate. Bygg ditt eget sofabord! PostsNesten 9følgere! Norske Glassprodukter leverer herdet glassplate til ditt kjøkken.


Vi er importør av dusjdører og glassplater til kjøkken. Vi tilbyr fri frakt i Norge og sender.


Glassplate

VG Nett) En glassplate eksploderte inne på Ikea på Slependen da en kunde strøk fingeren over platen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg